Soukromí

Zásady ochrany soukromí

Zde najdete veškeré informace o tom jaké osobní údaje sbíráme pomocí webových stránek jcweb.tech a jak s nimi nakládáme.

Kontakt

Kontaktní osoba: Jan Černý

Kontaktní adresa:

CZ: Budkov 9, 256 01 Benešov

PT: Rua das Lajeiras, n. 1 – Prova
3680-179 ODF

Email: [email protected]

 

Tabulka obsahu

Úvodní ustanovení

Osobními údaji jsou veškeré informace, které mohou vést k identifikaci konkrétní fyzické osoby (Dále jen údaje). Při nakládání s osobními údaji se řídíme především nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (GDPR) a zákonem č. 480/2004 sb.

Kontaktní formuláře

Při vyplnění kontaktních formulářů na našem webu můžete být požádáni o uvedení:

  • Vašeho jména
  • Vaší platné emailové adresy
  • Vašeho telefonního čísla

 

Tato data používáme výhradně k budoucí komunikaci s vámi. Tato data ukládáme po dobu 2 let nebo po dobu uloženou zákonem.

Cookies

Cookies jsou malé textové soubory uložené do vašeho počítače. Tyto soubory nemusí být vždy osobním údajem. Za osobní údaj lze považovat pouze unikátní cookies, které jsou jednoznačně identifikovatelné. Souhlas k jejich použití vyjadřujete nastavením vašeho webového prohlížeče.

O jejich použití informujeme upozorněním při vaší první návštěvě našeho webu.

Vložený obsah

Jednotlivé stránky na tomto webu mohou obsahovat vložený obsah (např. videa, obrázky, hodnocení atd.). Vložený obsah z těchto webů se chová podobně, jako když uživatel navštěvuje přímo danou stránku poskytovatele tohoto obsahu.

Tyto webové stránky mohou sbírat údaje o vás, používat cookies, nebo vložit dodatečné sledování třetích stran a monitorovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem. To může zahrnovat i sledování, pokud máte účet u dané služby a jste přihlášeni.

Facebook

Používáme služeb cílené reklamy poskytovaných Facebook Inc. To znamená, že se vám mohou po návštěvě tohoto webu zobrazit personalisované reklamy při návštěvě facebbok.com. Na této stránce se můžete dozvědět více o reklamě založené na zájmech od Facebook Inc .

K deaktivaci reklam založených na zájmech od Facebook Inc. slouží tyto instrukce.

Google Analytics

Na této webové stránce používáme služby Google Analytics za účelem získání anonymních statistik o návštěvnosti na této webové stránce. Tato služba používá výše popsané soubory cookie a může také ukládat informace o IP adrese návštěvníka. Relevantní soubory cookie jsou: _ga, _gid, _gat a mohou být uloženy až 2 roky.

Více informací naleznete na Stránkách Googlu věnovaných ochraně soukromí.

Emailový Marketing

Na základě vašeho předchozího výslovného souhlasu můžeme váš e-mail používat k zasílání marketingových informací. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na „odhlásit“ v zápatí jednoho z e-mailů, které vám zašleme. Pokud narazíte na jakékoliv potíže, můžete nás kontaktovat přímo.

Vaše práva

Máte právo na odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů a právo na výmaz osobních údajů. Chcete-li tak učinit, můžete ze svého prohlížeče snadno odstranit soubory cookie. Jak to udělat ve většině populárních prohlížečů je vysvětleno níže:

Google Chrome
Edge
Internet Explorer
Mozilla

Pokud jste odeslali zprávu prostřednictvím vloženého formuláře nebo provedli jinou interakci s naší webovou stránkou a zároveň poskytli své osobní údaje, můžete požádat o zaslání exportovaného souboru osobních údajů, které o vás máme k dispozici, včetně veškerých údajů, které jste nám poskytli. Můžete také požádat, abychom vymazali jakékoli osobní údaje, které o vás máme. Údaje nelze zcela odstranit, pokud jejich uchovávání probíhá na základě zákonného důvodu.

V případě nejistoty, zda ukládáme jakýkoliv váš osobní údaj, můžete si tyto informace vyžádat přímo od nás na [email protected]

Jak chráníme vaše údaje

Vždy nasazujeme nadstandardní zabezpečení na naše stránky a využíváme pouze ověřených služeb splňujících podmínky GDPR o ochraně osobních údajů. Vaše údaje jsou vždy chráněné bezpečným heslem a šifrovány. Pokud i přesto nabydeme důvodného podezření, že došlo ke kritickému úniku osobních údajů, budeme vás o tom informovat pomocí emailu.

Na koho se obrátit

V případě jakýchkoliv nejasností nebo stížností se obraťte na výše uvedený kontaktní email. Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Výše uvedené podmínky jsou platné od 1. 11. 2020

cookie notice

I 💙 cookies

Pomáhají mi porozumět, jak si užíváte mé webové stránky.
Zjistit více